Artikelnummer SHSE-C28 Kategorier ,

C28 Slut på förbud mot omkörning skylt

*Alla priser är inkl. moms

12 års erfarenhet

Vi har 12 års erfarenhet av tillverkning av skyltar

Snabb leverans

Snabb leverans på alla standardskyltar

Säker handel

Alltid säker handel på de-märkt webbutik med hög TrustScore

Behöver du hjälp?

Ring kundtjänst varje vardag på 82823084

Vanliga frågor om trafikskyltar

Följer skyltarna kraven för skyltning från Transportstyrelsen?
Ja och nej. Alla våra standardtrafikskyltar och trafikskyltar följer de allmänna kraven på storlek och utformning från transportstyrelsen. Alla skyltar är tillverkade av väderbeständig aluminium i 2 mm tjocklek samt i rätt storlekar, färger, design och reflektortyper. Observera att skyltarna inte är EN-certifierade och att de därför inte är lämpliga för montering på allmän väg.

Hur ska storleken på skylten tolkas?
Vid en triangel definieras storleken utifrån kantlängden före avrundning. För en rund skylt definieras storleken utifrån diametern. I fallet med ett fyrkantigt tecken definieras storleken utifrån bredd x höjd.

Vilken höjd ska skylten vara på?
Alla vägmärken har normal höjd samt max- och lägsta höjd. Dessa skyltar följer i princip de officiella riktlinjerna, varför skyltarna endast finns i rätt storlekar. Höjden definieras av avståndet mellan skyltens underkant och underlaget som skyltstativet placeras i. De flesta ska placeras på en höjd av 220 cm i skyltens underkant, men kan i många fall variera fr.o.m. 150 cm till 280 cm i höjd.

Hur lång är leveranstiden på skyltarna?
Alla standardskyltar har en leveranstid på upp till 5 arbetsdagar.

Kan jag ändra texten på skylten?
På många standardskyltar kan du få texten på skylten ändrad. När du har beställt dina skyltar är det bara att kontakta vår kundtjänst på telefon 82 82 30 84 eller via e-post kundeservice@e-skilte.dk för att uppmärksamma detta.

Hur många konsoler behöver jag för att montera min skylt på en vägvisare?
Som utgångspunkt för vanliga trafikmärken och trafikskyltar används 2 beslag. Dessutom ska det bedömas om fästena ska passa en vägvisare i Ø60 mm, Ø89 mm eller Ø125 mm. För mycket små skyltar kan 1 fäste användas.

Vad betyder det att skylten är materialtyp 2 eller reflekterande typ 3 eller 4?
Material typ 2 är diffust reflekterande. Att folien är diffust reflekterande gör att den inte är reflekterande. Typ 2 används för vägmärken, som riktar sig till fotgängare och cyklister. Reflextyp 3 innebär att skylten är retroreflekterande på korta till medelstora avstånd. En reflekterande film av typ 3 är av klass RA1 enligt DS / EN 12899-1. Reflextyp 4 innebär att skylten är retroreflekterande på medelavstånd. Är reflekterande folie av typ 4 är av klass RA2 enligt EN 12899-1.